06.11.2012

A Medort S.A. a European Business Awards díjazottja

A Rehab Zrt. anyavállalatát, a Michal Perner által vezetett MEDORT S.A.-t a European Business Awards (Európai Üzleti Díjak) 2012/2013-as fordulójának Lengyelországi Nemzeti Bajnokai közé választották az éves 25 millió euró forgalmat nem meghaladó vállalkozások kategóriájában. A MEDORT legyőzött minden hazai versenyzőt a kategórián belül, azok üzleti tevékenységétől függetlenül.

A European Business Awards-ot 2007-ben hozták létre azzal a céllal, hogy az Európai üzleti közösségen belül népszerűsítse a sikert, az innovációt és az etikát. A kontinens leginnovatívabb vállalatait díjazza. 2011-ben 30 országból, 15 000 vállalat nevezett a rangos versenyre, összesen mintegy 2,7 millió alkalmazottat képviselve. A kezdeményezés nem különbözteti meg az iparágakat, ugyanabban a kategóriában versenyeznek a kozmetikai cégek, mint a mérnöki szolgáltatást nyújtó vállalatok, az online üzleti modellek, vagy a gyártók és szállítmányozók. A díjak odaítéléséről államfők, az üzleti élet elismert vezetői, média tulajdonosok és akadémikusok döntenek. További érdekes információkat olvashattok az EBA honlapján: http://www.businessawardseurope.com/)

Szurkoljunk hát a MEDORT-nak, mert a versenynek még nincs vége! A Nemzeti Bajnok elismerés csak a belépő, hogy megnyerjék az Európai Bajnokságot áprilisban!  A MEDORT kisfilmjét a http://www.businessawardseurope.com/entries/detail/poland/4484 linkre való kattintással nézhetitek meg – 3:25-nél minket is megemlítenek. Akinek ideje engedi regisztráljon és szavazzon, rögtön a video melletti „Register to Vote” kocka kitöltésével.

../media/repository/Newsletter/medort-díj.png        ../media/repository/Newsletter/EBA-logo.png