Márkáink

 ../media/repository/Logos/PNG-Logos/REAL-QMED-logo-wo-bg-kék.png 

A QMED márka kifejezetten mozgásszervi panaszokra kifejlesztett minőségi termékeket tartalmaz, többek közt felső- és alsóvégtag ortéziseket, medenceöveket és egyéb prevenciós, terápiás eszközöket.

A QMED termékek hatékonyan segítik különböző panaszok enyhítését és gyógyítását. A magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a QMED eszközök
optimális komfortérzetet biztosítanak a használat során és megfelelnek a termékekre vonatkozó Európai biztonsági előírásoknak. A QMED márka legújabb tagja a QMED Active Line ortézis család, lycrát tartalmazó szőtt textil anyagból, mely lehetővé teszi a bőr szellőzését, lélegzését az eszköz viselése közben.

 

../media/repository/Logos/PNG-Logos/logo_parapodium-kék-kisebb.png

A Parapódium egy olyan vertikális stabilitást biztosító segédeszköz, amely paraparetikus vagy parparézises betegek számára lehetővé teszi az álló testhelyzet felvételét,
megtartását és a járást további külső segédeszköz igénybevétele nélkül. Az eszköz teljes mértékben a beteg méreteire állítható.

../media/repository/Logos/PNG-Logos/MEMO-pos-wo-bg-kék.png

A MEMO gyermekcipő egy szabadalmaztatott rendszer, aminek segítségével a szülök figyelemmel követhetik gyermekeik lábának fejlődését, és így hosszú távon megelőzhetik a későbbi testtartási hibákból eredő panaszokat.

A MEMO gyermekcipők egy különleges diagnosztikai talpfelülettel rendelkeznek, aminek segítségével a szülők otthon is elvégezhetik az ortopédiai kontroll vizsgálatot. A MEMO ugyanakkor nem csak a magas minőségű, és a gyermek talpak számára megfelelően kialakított cipőkből áll, hanem a korrekciós talpbetétek, továbbá a tornagyakorlatok teszik a MEMO-t egy teljes a rendszerré, amit a szülők, és az orvosok is elismernek.

www.memoinfo.hu

 

../media/repository/Logos/PNG-Logos/VC-logo-recol-kek.jpg

A Vitea Care márka járásnehezítettségben szenvedő, vagy járásra képtelen betegek részére tervez, gyárt és forgalmaz rehabilitációs eszközöket. A megbízható minőségnek és a modern technológiai megoldásoknak köszönhetően a Vitea Care termékek segítenek az életet kényelmesebbé tenni, valamint hozzásegítik a felhasználókat a mindennapi tevékenységek végzéséhez. A márka égisze alatt kerekesszékek, járást segítő, vagy antidecubitus (felfekvés elleni) gyógyászati segédeszközök és gyermek tolókocsik is megtalálhatók.